Dynamics Center

Praktische info voor volwassenen


KLEDIJ

Makkelijke sportkledij aantrekken en een handdoek meebrengen.  Het is belangrijk dat je degelijke EN propere sport- of danspantoffels hebt; gelieve deze mee te brengen en in de zaal pas aan te trekken

Gelieve geen loopschoenen met grof profiel te dragen omdat dit kwetsuren aan de knieën kan veroorzaken; de bewegingsvormen in onze lessen gebeuren veel meer in verschillende richtingen waardoor er torsie in de knie kan ontstaan als de zool te stroef is.  Voor informatie kan je altijd terecht bij de lesgeefster/Nadine in de zaal of op het informatienummer 0475/599.805.


GOED OM WETEN

Al het nodige materiaal is in de zaal aanwezig.  Enkel een grote handdoek en evt. een flesje water breng je zelf mee.

Als lid van Dynamics mag je OP de parking parkeren; gelieve NIET VOOR de geparkeerde auto's te staan tenzij je zeker weet dat de persoon in kwestie die je blokkeert niet weg moet vooraleer jij klaar bent. Liefst ook niet voor een vrije parkeerplaats parkeren maar dan op de parking/in de parkeerplaats te rijden. Dank hiervoor!

Verzekering(€ 20 vh totaalbedrag) wordt nooit terugbetaald; een abonnement wordt enkel terugbetaald odvv een tegoedbon mits voorlegging van een medisch attest van bewegingsverbod.  Een abonnement kan enkel (tijdelijk) stopgezet worden na het indienen van een medisch attest van bewegingsongeschiktheid voor een bepaalde periode. 
Attesten moeten vanaf het begin van de periode van bewegingsverbod of bewegingsongeschiktheid binnen gegeven worden.  Indien dit niet gebeurt kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling.Praktische info voor de Kids & Junior ClubKLEDIJ

  • Alle kids & juniors dragen makkelijke “danskledij” (Dynamics-kledij verkrijgbaar aan de balie 1ste verd.; geen jeansbroek)
  • Propere turnpantoffels of danssneakers (kunnen evt. aangekocht worden aan de balie 1ste verd.) doet men in de zaal aan; géén buitenpantoffels in de danszaal! 
  • Haren steeds vast maken voor de les in het omkleedgedeelte. 


GOED OM WETEN


Elke dansles duurt tussen de 50-60  min. BEHALVE de lesjes kleuterdans 40-45 min. en Musical 80-90 min.

Deelnemers (en ouders/begeleiders) hebben toegang tot de danszalen vanaf 5 min. voor de eigen les en toeschouwers tijdens de lessen zijn nooit toegelaten.

Een gezond drankje in een flesje met draaidop is toegelaten; géén eten of snoep meer toegelaten in de danszalen.

Een les kan enkel doorgaan indien er minimum 15 inschrijvingen zijn; indien een les geschrapt zou worden, krijgt men het betaalde lesgeld terug.  Het lessenrooster kan ten alle tijden door Dynamics aangepast worden mits vooraf te verwittigen.

De toelating tot een bepaald niveau wordt enkel bepaald door de lesgevers en de directie.

Lees ook ons HUISREGLEMENT