Dynamics Center

Praktische info voor volwassenen

 

ADRES :

Zalencomplex OLYMPIA, Kruibekesteenweg 8  -  9120 Beveren dit is schuin tegenover het postkantoor van Beveren aan de overkant van de spoorweg.
Er zijn 2 parkings in de buurt; één naast het gebouw (enkele huizen verder, je rijdt dan rond langs de Dropshot) en één aan het  Station en Postkantoor van Beveren en dan neem je het voetgangers- en fietstunneltje onder de spoorweg door.  En er is een fietsenstalling vlak over het gebouw (= naast de fiets-o-strade die van Melsele komt en daar voor de deur passeert).

 

KLEDIJ

Makkelijke sportkledij aantrekken en een handdoek meebrengen.  Het is belangrijk dat je degelijke EN propere sport- of danspantoffels hebt; gelieve deze mee te brengen en in de hal/kleedruimte pas aan te trekken

OPGELET : Gelieve geen loopschoenen met grof profiel te dragen omdat dit kwetsuren aan de knieën kan veroorzaken; de bewegingsvormen in onze lessen gebeuren veel meer in verschillende richtingen/vlakken waardoor er torsie in de knie kan ontstaan als de zool te stroef is.  Voor informatie kan je altijd terecht bij de lesgeefster/Nadine in de zaal of op het informatienummer 0475/599.805.

 

GOED OM WETEN

Wij volgen de covid-maatregelen van de fitness sector indien dit van toepassing zou zijn.  Onze oefenruimte wordt voldoende geventileerd en wordt continu gecontroleerd dmv een CO²-meter.

Voor elke groepsles breng je een handdoek en best een flesje water mee.  Al het andere nodige materiaal is in de zaal aanwezig.  Soms kan er gevraagd worden je eigen matje mee te brengen als de Corona maatregelen dit vereisen.

Een les duurt tussen de 50 - 60 min. tenzij anders gemeld wordt.  

Breng je formulier voor de mutualiteit mee, dat je na inschrijving kan downloaden uit Ledenbeheer, en laat het handtekenen door de lesgeefster voor of na een les.  Dit formulier geef je nadien af aan je mutualiteit en je ontvangt een tegemoetkoming van € 15 à € 25.

Verzekering (€ 20 vh totaalbedrag) wordt nooit terugbetaald; een abonnement wordt enkel terugbetaald odvv een tegoedbon mits voorlegging van een medisch attest van bewegingsverbod.  Een abonnement kan enkel (tijdelijk) stopgezet worden na het indienen van een medisch attest van bewegingsongeschiktheid voor een bepaalde periode. Attesten moeten vanaf het begin van de periode van bewegingsverbod of bewegingsongeschiktheid binnen gegeven worden.  Indien dit niet gebeurt kan er geen aanspraak gemaakt worden op compensatie.

Lees ook ons HUISREGLEMENT


Praktische info voor de Kids & Junior Club

 

KLEDIJ

  • Alle kids & juniors dragen makkelijke “danskledij” (Dynamics-kledij verkrijgbaar aan de balie; geen jeansbroek)
  • Propere turnpantoffels of danssneakers (kunnen evt. aangekocht worden bij Dynamics) doet men in de hal aan; géén buitenpantoffels in de danszaal! 
  • Haren steeds vast maken voor de les in het omkleedgedeelte. 

 

GOED OM WETEN

Wij volgen de covid-maatregelen van de fitness sector indien dit van toepassing zou zijn.  

De meeste danslessen duren tussen de 50-60  min., de lessen voor Demogroep en de Musicallessen 80-90 min. en de lesjes kleuterdans 40-45 min.

Deelnemers hebben toegang tot de wachtruimte vanaf 10 min. voor de eigen les en ouders/begeleiders van de jongste kids hebben toegang tot het gebouw om in de hal mee te helpen schoentjes te wisselen...

Een gezond drankje in een flesje met draaidop is toegelaten; géén eten of snoep meer toegelaten in de danszaal.

Een les kan enkel doorgaan indien er minimum 15 inschrijvingen zijn; indien een les geschrapt zou worden, krijgt men het betaalde lesgeld terug.  Het lessenrooster kan ten alle tijden door Dynamics aangepast worden mits vooraf te verwittigen.

De toelating tot een bepaald niveau wordt enkel bepaald door de lesgevers en de directie.

Verzekering (€ 20 vh totaalbedrag) wordt nooit terugbetaald; een abonnement wordt enkel terugbetaald odvv een tegoedbon mits voorlegging van een medisch attest van bewegingsverbod. Een abonnement kan enkel (tijdelijk) stopgezet worden na het indienen van een medisch attest van bewegingsongeschiktheid voor een bepaalde periode. Attesten moeten vanaf het begin van de periode van bewegingsverbod of bewegingsongeschiktheid binnen gegeven worden.  Indien dit niet gebeurt kan er geen aanspraak gemaakt worden op compensatie.

Lees ook ons HUISREGLEMENT