Dynamics Center

START TO MOVE

DINSDAG

19u Total Body

In deze leuke maar intensieve conditie & toning mix verbeter je coördinatie en conditie, spiervorming en flexibiliteit dmv oefeningen met verschillende materialen.

20u SUPER SHAPE

Om de ultieme bodyshape te verkrijgen, doen we eerst BALLET-oefeningen aan de BARRE, nadien CORE TRAINING en self myofascial release met o.a. foamrollers. Afsluiten doen we met een korte stretch reeks en/of yoga flow. Ideale les om te starten met bewegen maar eveneens een heel intensieve les voor de gevorderde sporter omdat iedereen op zijn eigen niveau werkt.

21u ZUMBA DYNAMICS

Al dansend je conditie verbeteren. De opzwepende muziek en uitdagende dansroutines zorgen dat de extra kilootjes er op een leuke manier afvliegen. FIT en FUN gegarandeerd!

WOENSDAG

19u30 NIRVANA

In deze les verbeter je spiertonus en flexibiliteit door core en afgeleide yoga en pilates oefeningen te combineren in een natuurlijke flow waarbij een juiste en diepe ademhaling het tempo van bewegen zal bepalen. Het is een DETOX voor je BODY en RELAXATION voor je MIND.

DONDERDAG

19u BODY FORMING

Versterk alle delen van je lichaam met intensieve oefeningen in stand, zit of lig uitgevoerd met verschillende materialen; de les eindigt met een volledige stretch van alle gebruikte spiergroepen waarna de rest van de cool down je volledig tot rust zal brengen.


20u TOTAL BODY PLUS

Zoals in de Total body van dinsdag krijg je ook hier weer een afwisseling van conditie- en krachtblokken maar op een hoger niveau. Elke maand veranderen de oefenvormen en het gebruikte materiaal.
Een goede basisconditie is vereist dus zeker niet voor beginnende sporters.

21u WORKSHOPS

Deze workshops worden tijdig aangekondigd in de danszaal, via mail en op facebook. Volgende workouts staan al in de planning: CHOREO-STEP, DYNAMIC DRUMS en een workshop rond SMR of Self Myofascial Release (= vorm van zelfmassage met oa. foamrol) : het gebruik van SMR geeft je een beter herstel van je spieren na een sportieve activiteit. Het geeft je mogelijk ook grotere bewegingsvrijheid rond verschillende gewrichten. Kortom deze techniek brengt je lichaam in een betere staat zodat bepaalde bewegingsbeperking kunnen verbeterd worden.Lessen en workshops gaan enkel door vanaf gemiddeld 15 deelnemers.

Alle lessen gaan door van 3 september 2019 tem 30 juni 2020; tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen gewone groepslessen tenzij anders aangekondigd. Indien er op andere data bepaalde lessen niet zouden kunnen plaatsvinden wordt dit vooraf verwittigd tijdens de lessen, per mail, op de site en/of op onze facebook.