Dynamics Center

Musical en Dance & More kampjes in juli en augustus

GROEPSLESSEN VOLWASSENEN 2024 - 2025


Dynamics biedt een ruim aanbod groeplessen voor volwassenen aan. Hieronder vind je eerst de beweegactiviteiten voor 55-plussers terug die doorgaan tijdens de daguren en daarna de groepslessen voor volwassenen (+18 jaar) met jaarabonnement die doorgaan tijdens avonden en weekends. 

Naast het aanbod groepslessen met jaarabonnement en de beweegactiviteiten voor 55-plussers kan je bij Dynamics ook   FUNCTIONELE TRAINING volgen. Functionele training is een Small Group Training voor mensen met speciale noden, bijvoorbeeld mensen die revalideren, of letsels hebben waarvoor extra aandacht nodig is, of mensen die lang inactief zijn geweest en zachtjes aan terug willen beginnen bewegen. We trainen in kleine groep zodat Nadine iedereen goed kan opvolgen.
Alle uitleg hierover vind je op de pagina "PERSONAL & SMALL GROUP TRAINING".

 

55+ BEWEEGACTIVITEITEN met beurtenkaarten


Deze trainingen zorgen ervoor dat jouw kracht, evenwicht, lenigheid en mobiliteit op peil wordt gehouden. Want bewegen levert een grote bijdrage aan een gezond en kwaliteitsvol leven. Een aanrader voor wie als 55-plusser fit door het leven wil gaan. Met de 55+ trainingen blijf je sociaal actief en in beweging met een aangepaste training voor jouw leeftijd. Het zijn de ideale lessen voor mensen op rijpere leeftijd.

Onze slogan bij Dynamics is "fit = fun" en dat geldt voor alle leeftijden. Alleen is het aangewezen om aan de rijpere actieveling aangepaste oefeningen te geven en deskundige begeleiding te voorzien. En daar zorgen wij voor. Je krijgt les van een gediplomeerde lesgeefster met héél veel ervaring.

ZIN GEKREGEN OM MEE TE KOMEN DOEN?
Contacteer ons en kom eens mee proberen. Ben je er helemaal voor gewonnen dan koop je een 10-beurtenkaart, zoniet betaal je gewoon je proefles à € 7,00.  Een 10-beurtenkaart kost € 70 en die is 4 maanden geldig.  Maar de bedoeling is uiteraard dat je elke week komt trainen, want regelmaat is belangrijk.
Trek iets aan dat gemakkelijk zit, bij voorkeur een sportieve outfit, en sportschoenen. Wil je hierover graag raad, bel dan even op onderstaand nummer.

Heb je nog vragen over deze training? Dan kan je het contactformulier  invullen of bellen naar Nadine (jouw lesgeefster): 0475 599 805

allround gold

Dinsdag 10-11u: ALLROUND GOLD

In deze les werk je aan je uithouding, spierversterking en lenigheid op een veilige manier en de oefenreeksen worden steeds op muziek uitgevoerd. Deze les is enkel geschikt voor mensen met voldoende basisconditie.

Moderne Senioren Gym

Dinsdag 11-12u: MODERNE SENIOREN GYM

Het ideale programma om als 55-plusser op een verantwoorde manier terug te starten met bewegen of te blijven bewegen op een aangepaste manier. Begeleiding door een gediplomeerde lesgeefster.

Linedance New Style

Vrijdag 13u30-15u30: LINEDANCE NEW STYLE

In deze les krijg je een combinatie van traditionele - en country Linedance, aerobicdance e.d. op allerlei muziekstijlen! Met deze cursus Linedance kan je al dansend EN in een gezellige sfeer je conditie en coördinatie op peil houden.

GROEPSLESSEN met jaarabonnement


De groepslessen van het vorige seizoen kregen uiteraard weer een UPDATE en we hebben opnieuw een ECHTE STEP LES in ons programma
Kom de lessen gerust eerst GRATIS uitproberen van 10 tot 14 september (daarna kost een proefles € 10/les), alvorens je keuze te maken van abonnement! Nadien als je beslist hebt welke les(sen) je wil volgen kan je online inschrijven via de knop helemaal onderaan deze pagina.  Onderaan de knop Tarieven vind je de prijzen van onze abonnementen.

Belangrijk om weten is dat "1 vaste les" wil zeggen dat je een volledig schooljaar steeds dezelfde les gaat volgen.
Wanneer je kiest voor meer én keuze, dan ga je voor een "all-in abonnement". Je mag dan zoveel verschillende lessen volgen als je wil. Je betaalt voor een all-in abonnement als het ware de eerste les aan volledige prijs, de tweede aan halve prijs en al de volgende lessen zijn HELEMAAL GRATIS. En je mag met een all-in abonnement zelfs de 55+ beweegactiviteiten overdag meedoen! Dat komt op minder dan € 4/ les als je 3 lessen per week doet, wat eigenlijk het absolute minimum aan beweging is dat je nodig hebt als je een zittend beroep hebt...

Hieronder vind je het uurrooster en wat elke les precies inhoudt.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via het formulier.

DINSDAG

19u ALLROUND WORKOUT B/G

In deze leuke maar intensieve mix verbeter je coördinatie en conditie, spiervorming en flexibiliteit door middel van gecombineerde trainingsreeksen en verschillende oefenmaterialen.
Deze les is zowel geschikt voor starters als mensen met een gemiddelde tot goede conditie die hun vorm willen onderhouden.


Dance for fun B/G

20u DANCE FOR FUN B/G

Makkelijke passen, leuke sfeer en verschillende muziekstijlen zorgen ervoor dat deze les zo voorbij vliegt. Voor iedereen die graag beweegt op motiverende ritmes! Just dance and have fun!

21u SUPER SHAPE B/G

Om de ultieme bodyshape te verkrijgen, combineren we oa. AFGELEIDE BALLET of SMALL BALL-oefeningen met CORE STABILITY TRAINING en PILATES variaties. Afsluiten doen we bv. met self myofascial release met foamrollers., een statische stretch reeks en/of yoga flow. Ideale les om te starten met bewegen maar eveneens een heel intensieve les voor de gevorderde sporter omdat iedereen op zijn eigen niveau werkt.

WOENSDAG

NIRVANA

19u30 NIRVANA B/G

In deze les verbeter je spiertonus en flexibiliteit door yoga en pilates oefeningen te combineren in een natuurlijke flow waarbij een juiste en diepe ademhaling het tempo van bewegen zal bepalen.
Heb je een stresserend leven, lijd je aan slapeloosheid, worstel je met chronische pijnen of wil je gewoon een rustig moment in je drukke dag dan kan NIRVANA de oplossing brengen.
Door een diepere ademhaling krijgen al je lichaamscellen voldoende zuurstof zodat ze veel beter gaan functioneren. Het is een detox voor je BODY en een ontspanning van je MIND!


DONDERDAG

19u BODY FORMING ULTRA B/G

Spiertraining is zeer belangrijk om je lichaam in goede gezondheid te houden. Versterk daarom alle spieren van je lichaam met intensieve en gecontroleerde oefeningen in stand, zit of lig uitgevoerd in de verschillende lichaamsvlakken en met verschillende materialen. De les eindigt met een volledige stretch van alle gebruikte spiergroepen waarna de rest van de cooldown je volledig tot rust zal brengen.

20u STEP WORKOUT B/G

Een SUPER INTENSIEVE les met zowel conditie- als krachtoefeningen door gebruik te maken van een trapje van 10 à 15 cm hoog, beter bekend als DE STEP. Zelfs zonder springen verbrand je hiermee evenveel calorietjes als met een stevige high-impact training! Dus wil jij je conditie opkrikken, je spieren versterken of wat kilootjes kwijt geraken dan is dit de training die je moet komen volgen!
ZONDAG

BOOTCAMP

10u BOOTCAMP/Speciale workout B/G

In deze BOOTCAMP training zal iedereen, zowel de beginnende als de geoefende deelnemer, op een veilige manier zijn conditie op een hoger niveau kunnen tillen op vlak van uithouding, kracht en core door gebruik te maken van Medicin ballen, battle ropes, bosu trainers, kettlebells, fitballen, speed ladders, .....

Eén keer per maand krijg je een SPECIALE WORKOUT met oa. de SLIDE-trainers, de FITBALLen, de BOSU-ballen e.a. Deze SPECIALE workout zal steeds vooraf aangekondigd worden.
Elke groepsles wordt georganiseerd vanaf minimum 15 ingeschreven deelnemers. De lessen gaan steeds door vanaf 5 deelnemers of meer.
Groepslessen kunnen mits vooraf aan te kondigen aangepast worden.

Alle groepslessen gaan door vanaf 10 september 2024; tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen gewone groepslessen tenzij anders aangekondigd. Indien er op andere data bepaalde lessen niet of juist wel zouden kunnen plaatsvinden, wordt dit vooraf verwittigd tijdens de lessen, per mail, op de site en/of op onze facebook.