Dynamics Center

Gevarieerd kampje voor meisjes van 1ste tot 6de leerjaar lager onderwijs

SCHOOLJAAR 2022 - 2023

 

NIEUW SEIZOEN

Van 6 tot 11 september '22 kan je alle lessen uit onderstaand rooster gratis komen proberen! Het is niet de bedoeling dat je komt kijken, doe gewoon een keertje mee, dan weet je meteen of deze les iets voor jou is.  Je hoeft niet in te schrijven, kom gewoon af en doe mee! Nadien als je beslist hebt welke lessen je wil volgen, kan je online inschrijven onderaan deze pagina.

LOCATIE

Al onze lessen gaan door in zalencomplex OLYMPIA, Kruibekesteenweg 8, 9120 Beveren, waar we vanaf dit jaar naast de grote zaal beneden ook kunnen beschikken over de mooie bovenzaal.  
Je kan van schoenen wisselen in de hal en je eventueel omkleden in het kleine kleedkamertje.
Er is een overdekte fietsenstalling over de deur en parking iets verder in het straatje.  Je kan ook parkeren in omliggende straten of op de parking van het station en door het spoorwegtunneltje komen.

GROEPSLESSEN met jaarabonnement

De groepslessen van de vorige seizoen blijven behouden maar kregen weer een UPDATE
Kom de lessen gerust eerst uitproberen (van 6 tot 11 september gratis; daarna à € 10/les), alvorens je keuze te maken van abonnement!
Onderaan vind je het rooster (2022-2023) van alle lessen die je met een groepslessen jaarabonnement kan volgen. Inschrijven kan je daarna online doen via de knop ondernaan deze pagina.

55+ BEWEEGACTIVITEITEN met beurtenkaarten

Dinsdagvoormiddag om 11u  blijft de OLD STAR TRAINING ;het ideale programma om als 55plusser op een verantwoorde manier terug te starten met bewegen.
EN komt er een NIEUWE LES bij om 10u nl. de ALLROUND GOLD LES; hier worden de oefenreeksen steeds op muziek uitgevoerd en is daarom enkel geschikt voor mensen met voldoende basisconditie.

Op vrijdag kan je nog steeds LINE DANCE NEW STYLE komen volgen; waarin je een combinatie van traditionele linedance, country linedance en aerobicdance krijgt op oude en nieuwe muziek!

Verder hebben wij speciale programma's, cursussen en trainingen ontwikkeld voor specifieke doelgroepen:

Alle uitleg en tarieven hiervan vind je op onze pagina "SPECIALE PROGRAMMA'S"
Deze activiteiten vallen buiten het groepslessen jaarabonnement. Er gelden andere tarieven voor.

We hebben er een beurtenkaartsysteem voor uitgewerkt. Het valt dus niet onder de groepslessen jaarabonnementen.
Alle uitleg hierover vind je op de pagina "PERSONAL & SMALL GROUP TRAINING".

DINSDAG

19u Allround Workout B/G

In deze leuke maar intensieve mix verbeter je coördinatie en conditie, spiervorming en flexibiliteit door middel van gecombineerde trainingsreeksen en verschillende oefenmaterialen.
Deze les is zowel geschikt voor starters als mensen met een gemiddelde tot goede conditie die hun vorm willen onderhouden.


20u Super Shape B/G

Om de ultieme bodyshape te verkrijgen, combineren we oa. AFGELEIDE BALLET of SMALL BALL-oefeningen met CORE STABILITY TRAINING en PILATES variaties. Afsluiten doen we bv. met self myofascial release met foamrollers., een statische stretch reeks en/of yoga flow. Ideale les om te starten met bewegen maar eveneens een heel intensieve les voor de gevorderde sporter omdat iedereen op zijn eigen niveau werkt.

ZUMBA

21u Zumba Dynamics B/G

Al dansend je conditie verbeteren, is dat niet leuk? De opzwepende muziek en uitdagende dansroutines zorgen dat de extra kilootjes er op een leuke manier afvliegen. FIT en FUN gegarandeerd!

WOENSDAG

NIRVANA

19u30 Nirvana B/G

In deze les verbeter je spiertonus en flexibiliteit door yoga en pilates oefeningen te combineren in een natuurlijke flow waarbij een juiste en diepe ademhaling het tempo van bewegen zal bepalen.
Heb je een stresserend leven, lijd je aan slapeloosheid, worstel je met chronische pijnen of wil je gewoon een rustig moment in je drukke dag dan kan NIRVANA de oplossing brengen.
Door een diepere ademhaling krijgen al je lichaamscellen voldoende zuurstof zodat ze veel beter gaan functioneren. Het is een detox voor je BODY en een ontspanning van je MIND!


DONDERDAG

19u Body Forming NEW STYLE B/G

Spiertraining is zeer belangrijk om je lichaam in goede gezondheid te houden. Versterk daarom alle spieren van je lichaam met intensieve en gecontroleerde oefeningen in stand, zit of lig uitgevoerd in de verschillende lichaamsvlakken en met verschillende materialen. De les eindigt met een volledige stretch van alle gebruikte spiergroepen waarna de rest van de cooldown je volledig tot rust zal brengen.

20u HIIT (high-intensity interval training) M/G

Een les met zowel conditie- als krachtoefeningen door gebruik te maken van diverse trainingsmaterialen en in TABATA en/of BOOTCAMP trainingsvorm . Een goede basisconditie is vereist dus zeker niet voor beginnende sporters!
ZONDAG

CROSSFIT - WINTERTRAINING

10u Dyn-Crossfit/Wintertraining (B/XG)

Dyn-Crossfit zal alle deelnemers naar een hoger niveau tillen zowel op het vlak van conditie als kracht! Je traint in circuitvorm met allerlei materiaal o.a. gewichtbarren, Medicine ballen, battle ropes, bosu trainers, kettlebells, Plyo boxen, speed ladders, ..... Je bouwt gegarandeerd een stevige basisconditie op!
Met tijdens de wintermaanden extra nadruk op voorbereiding van je skivakantie en dit alles onder deskundige begeleiding.
De groepslessen gaan enkel door vanaf gemiddeld 15 deelnemers.

Alle lessen gaan door vanaf 6 september 2022; tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen gewone groepslessen tenzij anders aangekondigd. Indien er op andere data bepaalde lessen niet of juist wel zouden kunnen plaatsvinden, wordt dit vooraf verwittigd tijdens de lessen, per mail, op de site en/of op onze facebook.