Dynamics Center

HEROPSTART BUITEN v.a. 26/5

HEROPSTART BUITEN 26 MEI 2020Zoals jullie weten mogen zaalsporten nog lang niet hervatten. MAAR buitensporten mag wel...

Wij zouden dan ook -voor zover het weer het toelaat- BUITEN terug willen opstarten, namelijk in de tuin van De Nieuwe Sabot. Dit alles met inachtname van strikte veiligheidsmaatregelen en met aangepast rooster.

Aangezien wij aan strenge regels van social distancing en veiligheid willen voldoen, zullen we met een beperkt rooster terug opstarten.

VOOR DE VOLWASSENEN
Voor de volwassenen beginnen wij met ALLROUND LESSEN zonder grondoefeningen en met beperkt EIGEN materiaal.
De groepen dienen van overheidswege beperkt te worden  tot 20 mensen, de lesgeefster inbegrepen. Daarom is het vanaf nu VERPLICHT om in te schrijven
De goesting is groot om terug te starten , niet alleen bij ons maar blijkbaar ook bij onze leden, want onze eerste week lopen de lessen meteen vol. Er zijn zelfs meer sportievelingen dan in een normale week. Dat vinden wij natuurlijk geweldig! Maar we zouden u ook willen verzoeken om u te houden aan uw inschrijving en als u onvoorzien toch niet kan komen, om u dan uit te schrijven in de Doodle én ons te verwittigen, want er zijn andere dames die in uw plaats willen komen.
 
Na de eerste week zullen wij evalueren hoe dit loopt en of een verdere terugkeer naar de normale lessen mogelijk is.

VOOR DE KIDS & JUNIORS
Omwille van de social distancing moeten wij uren inboeten. De veiligheid is momenteel het belangrijkst en daarom voorzien wij voldoende tijd om de binnentuin te ontruimen, daar waar nodig te ontsmetten en de volgende groep binnen te laten. Wij hebben daarom de moeilijke keuze moeten maken om de kleinste kids nog niet terug te laten beginnen. Social distancing is met hen veel moeilijker te handhaven en door de veiligheidsmaatregelen hebben we veel minder uren ter beschikking dan normaal.

Ook hier zullen wij wekelijks evalueren en van zodra mogelijk meer en meer terugkeren naar het normale.

Je wordt van alle aanpassingen op de hoogte gehouden via mail en via onze Facebook.


CORONA VIRUS: OPSCHORTING VAN DE LESSEN


BESTE LEDEN, OUDERS, KIDS & JUNIORS

Zoals jullie vermoedelijk reeds vernomen hebben, heeft de overheid drastische maatregelen genomen in een poging om de Corona-epidemie in te dijken. Zo zal ook Dynamics center, net als alle andere dansscholen, moeten sluiten vanaf zaterdag 14 maart tot en met 3 april.

Achter de schermen werken we verder om jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Dit zullen we doen via mail, onze website en onze Facebook.

Net als voor jullie, is dit ook voor ons een compleet nieuwe situatie. We vragen dan ook jullie begrip en zullen de komende dagen op zoek gaan naar de juiste oplossingen en antwoorden op al jullie (en onze) vragen.

VOOR VOLWASSEN LEDEN

We raden iedereen aan om haar/zijn beweging te blijven onderhouden. Klik naar ons You Tube kanaal waar je alvast 1 workout per volwassenenles terugvindt. Je kan je voorkeursles hier terugvinden en zelfs eens een andere les proberen!
En in de zeer nabije toekomst voorzien wij nog meer bewegingsadvies! Volg ons daarom zeker ook via Facebook.

VOOR DE KIDS & JUNIORS LEDEN

Het zou heel fijn zijn als jullie al jullie dansjes wel blijven oefenen! Na de paasvakantie nemen we dan (hopelijk) een vliegende start om alles nog netjes klaar te krijgen tegen onze show op 23 en 24 mei.
Blijven dansen is de boodschap!!!  Dans op je kamer, dans in de tuin, dans tijdens de wandeling, dans wanneer je kan!
En ook voor jullie volgt er in de loop van de week nog meer nieuws van jouw juf(fen) via mail (voor de groteren: via jullie fb of WA groep).


Hou het gezond! Wij
 zullen alvast maximaal ons steentje bijdragen.

Nadine & het Dynamics Team


START TO MOVE


Is het al even geleden dat je bent komen sporten? En wil jij je goede voornemens dit jaar omzetten in sportieve daden? 
Neem vandaag nog de gezonde beslissing; START TO MOVE en schrijf je in voor 1 of meerdere lessen in Dynamics.
Nu aan een speciaal voordeeltarief! 

Er zijn 2 verschillende START TO MOVE abonnementen en hieronder vind je de totaaltarieven met verzekering en administratie inbegrepen t.e.m. 25 juni 2020.
Studenten genieten nog steeds van korting (code STUDENT ingeven).

"START TO MOVE ABONNEMENTvoor het volgen van 1 welbepaalde vaste les per week: € 140 met code "PROMOjan2020" bij betaling vóór 31/01/2020(nadien €145)

"START TO MOVE ABONNEMENT" voor het volgen van verschillende lessen naar keuze per week of ALL-IN : € 210 met code "PROMOjan2020AI" bij betaling vóór 31/01/2020(nadien €225)

Proefles: Nieuwe klanten kunnen een proefles volgen aan € 10.  Dit is slechts 1x per les toegestaan, nadien enkel toegang met een abonnement.

Inschrijven kan online via ons Ledenbeheersysteem. Klik hier.

3/12 EXTRA WORKOUT: STEP


Dinsdag 3/12 zal de Zumbales vervangen worden door STEP WORKOUT waar iedereen aan mag deelnemen.

Deze workout is GRATIS voor ALLE LEDEN met een Dynamics abonnement voor volwassenen. (Yep de kerstman komt vroeg dit jaar!)
Niet-leden betalen 10€ aan de balie bij aanvang.

28/11: EXTRA WORKSHOP: SMR (Self Myofascial Release)


Waarom een 
workshop rond SMR of Self Myofascial Release (= vorm van zelfmassage met oa. foamrol) ?

Het gebruik van SMR geeft je een beter herstel van je spieren na een sportieve activiteit.  Het geeft je mogelijk ook grotere bewegingsvrijheid rond verschillende gewrichten. Kortom deze techniek brengt je lichaam in een betere staat zodat bepaalde bewegingsbeperking kunnen verbeterd worden.

Loop je al een tijdje met een pijnlijke heup?
Heb je een spiertje dat trekt onderaan je voet of aan je hiel?
Of een pijnlijke bovenrug tussen de schouderbladen?
Kom dan zeker meedoen en meld het dan even aan Nadine voor aanvang van deze workshop, zodat ze er zeker tijd aan kan besteden!

Deze extra workshop is GRATIS voor leden met een all-in abonnement en kost €5 voor leden met de abonnement voor 1 specifieke les.
Niet-leden betalen €10.

Inschrijven kan je op de lijst in de zaal. 
Niet-leden kunnen inschrijven per mail naar Dynamicscenter@telenet.be

Vakanties


Tijdens de schoolvakanties gaan er geen lessen door.

Kerstvakantie : 23/12/2019 tot 5/1/2020