Dynamics Center

Kom proeven van onze lessen

PROEFLESSEN WEEK: 5 - 11 september

Proeflessen week 5-11 september

5-11 september krijg je de kans om alle lessen die je misschien graag zou doen eens GRATIS  uit te proberen!

Dit geldt zowel voor ons aanbod groepslessen, dat je op de pagina groepslessen volwassenen  vindt, als voor ons 55+ aanbod, dat je op de pagina "speciale programma's" vindt.  En eveneens voor onze Kids & Junior club.

Breng wel sowieso propere sportschoenen mee om ter plaatse aan te doen. Ook een grote handdoek en een drinkenbus komen van pas.

Profiteer van dit GRATIS aanbod, want elke proefles heeft een waarde van €10!

Nog vragen? Gebruik ons antwoordformulier, of als het dringend is, bel Nadine op 0475/ 599 805

KAMPJES ZOMERVAKANTIE 2022

 

Ja, wij organiseren weer leuke "Dance & More" kampjes in de zomervakantie met als thema WE MAKEN EEN MUSICAL!!!! In beide kampjes werken we rond een verschillend onderwerp dus 2 verschillede kampjes.

DYNAMICS “DANCE & MORE” KAMPJE JULI (code DK2022/4)  maandag 4/7 tot en met vrijdag 8/7/2022 van 9u tot 16u:voor leden en niet-leden

DYNAMICS “DANCE & MORE” KAMPJE AUG (code DK2022/5) maandag 22/8 tot en met vrijdag 26/8/2022 van 9u tot 16u:voor leden en niet-leden

Wat : We leren een mix van verschillende dansstijlen, er is veel ruimte voor creativiteit, expressie en eigen inbreng, we leren liedjes en oefenen dialoogjes, we verbeteren de coördinatie met circustechniekjes en relaxeren met kidsyoga, teambuilding met leuke spelletjes en nog meer…. o.l.v. Nadine Vanderlooven

Wie : Voor meisjes geboortejaar °2010 tot °2015

 

Praktische afspraken :

 • ADRES : DYNAMICS CENTER , Kruibekesteenweg 8 - Beveren
 • OPVANG VOOR & NA  : Wie hiervan gebruik wil maken geeft de dagen en uren vooraf per mail door. Max. 8u15 – 16u45.
 • LUNCH : ‘s Middags blijven de deelnemers ter plaatse en eten hun lunchpakket op (dat ’s morgens bij binnenkomen in koeling kan gelegd worden).  Deelnemers  krijgen  ’s middags 1 frisdrankje en ze brengen zelf water mee (géén frisdranken) voor de rest van de dag in een drinkbus of flesje met afsluitbare dop.
 • KLEDIJ en ANDER MATERIAAL : alle kids/ jongeren dragen aangepaste sportieve kledij. Sokken en propere turn- of danspantoffels meebrengen; géén buitenpantoffels in de danszaal! Haren steeds vast maken voor de les in het omkleedgedeelte. Graag 1 losse witte T-shirt meebrengen om zelf een creatie mee te maken; er wordt op geschilderd, in geknipt,  op genaaid of …

 

Tarief:

 • Kind is reeds lid : € 120 (normaal € 135 - € 15 korting voor leden DYN. Sj 2021-2022)                                                                                      
 • Kind is nog géén lid van Dynamics voor dit schooljaar : € 135. 
 • Vanaf 2de  gezinslid (lid of geen lid) : min € 10
 • Inschrijving van meerdere weken voor dezelfde persoon (lid of geen lid) :min. € 10per week vanaf de 2de kampweek.(Twijfel je over het juiste bedrag bij 2e gezinslid of 2de kampje, bel gerust even 0475/599.805).

 

Inschrijven :

 • Kind is reeds lid van Dynamics dan hoef je enkel de betaling uit te voeren. Zie verder.
 • Kind is géén lid van Dynamics (is dus niet ingeschreven voor het sj. 2021-2022) dan stuur je een mailnaar dynamicscenter@telenet.be met volgende gegevens van het in te schrijven kind : naam + voornaam + geboortedatum EN GSMnr. + mailadres van één vd ouders EN voer je de betaling uit zoals hieronder aangegeven.

Minimum 16 en max. 30 deelnemers per groep dus best tijdig inschrijven!

 

Betaling :

 • Overschrijving op rekeningnummer BE36 2200 3169 4481 van Dynamics center met mededeling : naam van het in te schrijven kind + de juiste code dus DK2022/4 of DK2022/5
 • Contante betaling kan na telefonisch contact met Nadine Vdl (dir.) 0475/599.805.
 • !! Indien je meerdere kinderen van éénzelfde gezin wil inschrijven graag een aparte inschrijving en betaling per kind!!

 

AL ONZE ACTIVITEITEN GAAN DOOR ONDER DE COVID-19 MAATREGELEN DIE OP DAT MOMENT GELDEN.

Voor alle informatie kan je steeds contact opnemen via mail dynamicscenter@telenet.be of op telnr. 0475/599.805 van Nadine Vanderlooven.

 

NIEUWE ZAAL!!!

Olympia
Vanaf 6 september 2021 starten wij in een nieuwe grote danszaal met een mooie parketvloer!
Onze nieuwe vaste stek hebben we gevonden in het zalencomplex OLYMPIA aan de Kruibekesteenweg 8 in Beveren (net tegenover het station van Beveren).

Op zaterdag 28 september verhuizen we van La casa accanto naar de Olympia waar we op 6 september de deuren wagenwijd openen voor iedereen, groot en klein.
Olympia

Van 6 tot 12 september mag iedereen onze lessen gratis komen proberen! 

Inschrijven kan nu reeds voor de Kids & Juniors op de oude manier. Alle info over het rooster, tarieven en inschrijven vind je hier.

De volwassenen vinden alle info hier en kunnen online inschrijven. Ben je evenwel nog niet zeker welke lessen je wil volgen, kom dat eerst GRATIS proberen tussen 6 en 12 september en schrijf je dan pas in.

Tot binnenkort?

DANS- EN MUSICALKAMPJES


DANSKAMP DK2021/1 : van maandag 05/07/2021 tot en met vrijdag 09/07/2021
MUSICALKAMP MK2021/1: van maandag 12/07/2021 tem vrijdag 16/07/2021
DANSKAMP DK2021/2  : van maandag 23/08/2021 tot en met vrijdag 27/08/2021

Minimum 15 en maximum 25 deelnemers per groep: schrijf tijdig in!

 

DANSKAMPJES voor meisjes :

Wat : Je krijgt een mix van balletbasis, Jazz en Modern, Hiphop en Tropical, Like Me (voor de jongsten) en Tiktok olv Nadine Vanderlooven
Wie : Voor meisjes van geboortejaar °2009 tot °2014.

MUSICALKAMP voor meisjes en jongens :

Wat : Musicalopleiding : aanleren en combineren van zang, dans en drama olv. Céline Koeckelenbergh.
Wie : Voor jongeren van geboortejaar °2009 tot °2012.

  

Inschrijven :

 • Kind is reeds lid van Dynamics dan hoef je enkel de betaling uit te voeren.Zie verder.                                                 
 • Kind is nog géén lid van Dynamics (was dus niet ingeschreven voor het schooljaar 2020-2021) dan stuur je een mail naar dynamicscenter@telenet.bemet volgende gegevens van het in te schrijven kind : naam + voornaam + geboortedatum EN GSMnr. + mailadres van één vd ouders EN voer je de betaling uit zoals hieronder aangegeven.

Tarief:

 • Kind is reeds lid : € 115 (normaal € 135 - € 20 korting voor leden DYNAMICS)  
 • Kind is nog géén lid van Dynamics voor dit schooljaar : € 135. 
 • Vanaf 2de  gezinslid (lid of geen lid) : Bovenstaande prijzen min € 10

Inschrijving van meerdere weken voor dezelfde persoon (lid of geen lid) :Bovenstaande prijzen min. € 10per week op de 2de kampweek.
(Twijfel je over het juiste bedrag bij een tweede gezinslid of tweede week: bel Nadine op 0475/ 599 805.)

 

Betaling :

Overschrijving op rekeningnummer BE36 2200 3169 4481 van Dynamics center met mededeling : naam van het in te schrijven kind + "DK2021/1", "MK2021/1" of "DK2021/2"
Contante betaling kan na telefonisch contact met Nadine 0475/599.805.
!! Indien je meerdere kinderen van éénzelfde gezin wil inschrijven graag een aparte inschrijving en betaling per kind!!

  

Praktische afspraken :

 • KAMPJES :  gaan door op aangegeven data van 9u tot 16u in DYNAMICS CENTER , Vesten 45 (N70), 9120 Beveren achter snackbar The Lunchroom. (Naast Jisk)
 • OPVANG VOOR & NA : Wie hiervan gratis gebruik wil maken, geeft de dagen en uren vooraf per mail door. Max. 8u – 17u.
 • LUNCH : ‘s Middags blijven de deelnemers ter plaatse en eten hun lunchpakket op (dat ’s morgens bij binnenkomen in koeling kan gelegd worden).  Deelnemers  krijgen  ’s middags 1 frisdrank  en ze brengen zelf water  mee (géén frisdranken) voor de rest van de dag in een drinkbus of flesje met afsluitbare dop.
 • KLEDIJ : alle kids/jongeren dragen sportieve kledij. Sokken en propere turn- of danspantoffels; géén buitenpantoffels in de danszaal! Haren steeds vast maken voor de les in het omkleedgedeelte.

 

AL ONZE LESSEN GAAN DOOR ONDER DE MAATREGELEN DIE OP DAT MOMENT GELDEN.

Wij vragen dat de deelnemers tijdens de kampweek niet aan een andere activiteit deelnemen/ andere bubbel en dat zij bij ziekte niet naar Dynamics komen.

Voor meer info: contacteer Nadine via mail of telefoon: 0475/599.805 

SPECIALE PROGRAMMA'S


De Coronapandemie heeft voor iedereen gevolgen gehad, voor de één nog meer dan voor de ander. Dat heeft allerlei specifieke problemen veroorzaakt zoals meer stress, rugklachten, kilo's die er aan vliegen, te weinig beweging, enzovoort. Daarom ontwikkelden wij 3 speciale programma's om aan die specifieke klachten te remediëren:

 • Vitaliteitsprogramma
 • Jouw Ideale gewicht
 • Terug Fit

 

De speciale programma's kunnen gevolgd worden in in duo, trio, small group of individueel.

Lees er alles over op onze pagina "speciale programma's".

 

Boek nu je persoonlijk begeleide trainingsessie buiten

 

We bieden voor alle volwassen leden de mogelijkheid om een gepersonaliseerde sessie te boeken met Nadine. 

Afhankelijk van je conditie en eventuele speciale behoeftes word je uitgenodigd samen met max. 2 andere leden. Samen gaan we op pad in het park rond Kasteel Cortewalle. In de gezonde buitenlucht krijg jij een workout aangeboden, waarbij Nadine je van heel nabij begeleidt.

Reeds heel wat leden maakten gebruik van deze nieuwe opportuniteit en zijn wildenthousiast. Daarom gaan we door met dit soort small group training tot we terug in de zaal kunnen trainen.

Ondervind nu hoe goed het doet om buiten te komen, andere leden te ontmoeten en samen je lichaam terug in beweging te zetten onder het waakzame oog van jouw personal trainer Nadine.

Contacteer Nadine via ons contactformulier of via 0475 599 805

Tot binnenkort!

 

NIEUWE MAATREGELEN BUITENSCHOOLSE ACTIVITEIT vanaf 1/2


De nieuwe coronamaatregelen met betrekking tot buitenschoolse activiteit hebben 2 belangrijke gevolgen voor onze danslessen voor -12 jarigen:
1) kinderen -12j moeten zich beperken tot 1 bubbel, in ons geval wil dat zeggen 1 les
2) het aantal deelnemers per les is max. 10 kinderen

Dit houdt in dat uw kind 1 les mag kiezen en dit voor de komende 2 weken tot aan de Krokusvakantie minstens. Daarna zullen we zien of de maatregelen weer eens aangepast worden of niet.

Na heel veel gepuzzel, kunnen wij alle kinderen 1 les naar keuze laten volgen. Sommige lessen zullen daarvoor ontdubbeld worden, d.w.z. dat de groep in 2 zal gesplitst worden en wij 2 lessen inleggen voor dezelfde groep. In sommige gevallen is het dan noodzakelijk om de lessen in te korten tot 45' i.p.v. 1 uur, omdat onze danszaal alle uren na school tot bedtijd van de kids gebruikt wordt. Hierdoor zullen sommige lessen op een ander tijdstip beginnen of eindigen dan normaal. Wij hebben hier lang aan gepuzzeld en het is de enige mogelijkheid om zoveel mogelijk kinderen toch live naar de les te laten komen.

Wij danken u voor uw begrip.

Wil u de maatregelen zelf nalezen?" Update corona: buitenschoolse activiteiten voor kinderen beperkt"

START 2020-2021 CORONAPROOF


In september starten wij terug op in onze oude vertrouwde danszaal. Hier is alles reeds Coronaproof opgesteld en goedgekeurd.

Aangezien wij aan strenge regels van social distancing en veiligheid willen voldoen, vragen we je om het werkingsprotocol aandachtig te lezen en strikt na te leven.
Je zal, indien nodig, de nieuwe werkingsprotocollen per mail per groep ontvangen.

Meer info i.v.m. inschrijvingen vind je 
 • voor de volwassenen hier
 • voor de kids & juniorshier
Voor vragen: contacteer Nadine via ons contactformulier of via 0475 599 805

Tot binnenkort!

HEROPSTART BINNEN 8 JUNI 2020


Hoera! We mogen terug in onze zaal opstarten!
Vele veiligheidsmaatregelen van tevoren blijven van kracht, maar er zijn ook weer nieuwe bij gekomen.

Je ontvangt een mail met het NIEUWE WERKINGSPROTOCOL. Gelieve het aandachtig te lezen en strikt na te leven. 
Dit geldt zowel voor de volwassenen als de jongeren.

Door de strenge veiligheidsmaatregelen is het nog steeds niet mogelijk om al ons materiaal te gebruiken. En aangezien we erg enthousiaste reacties kregen op onze allround lessen, zullen we die voorlopig blijven geven.
We hebben -binnen het mogelijke- ook het rooster een beetje uitgebreid.

Ook nu weer zullen wij wekelijks evalueren en van zodra mogelijk meer en meer terugkeren naar het normale.

Samen maken we er het beste van!


HEROPSTART BUITEN 26 MEI 2020Zoals jullie weten mogen zaalsporten nog lang niet hervatten. MAAR buitensporten mag wel...

Wij zouden dan ook -voor zover het weer het toelaat- BUITEN terug willen opstarten, namelijk in de tuin van De Nieuwe Sabot. Dit alles met inachtname van strikte veiligheidsmaatregelen en met aangepast rooster.

Aangezien wij aan strenge regels van social distancing en veiligheid willen voldoen, zullen we met een beperkt rooster terug opstarten.

VOOR DE VOLWASSENEN
Voor de volwassenen beginnen wij met ALLROUND LESSEN zonder grondoefeningen en met beperkt EIGEN materiaal.
De groepen dienen van overheidswege beperkt te worden  tot 20 mensen, de lesgeefster inbegrepen. Daarom is het vanaf nu VERPLICHT om in te schrijven
De goesting is groot om terug te starten , niet alleen bij ons maar blijkbaar ook bij onze leden, want onze eerste week lopen de lessen meteen vol. Er zijn zelfs meer sportievelingen dan in een normale week. Dat vinden wij natuurlijk geweldig! Maar we zouden u ook willen verzoeken om u te houden aan uw inschrijving en als u onvoorzien toch niet kan komen, om u dan uit te schrijven in de Doodle én ons te verwittigen, want er zijn andere dames die in uw plaats willen komen.
 
Na de eerste week zullen wij evalueren hoe dit loopt en of een verdere terugkeer naar de normale lessen mogelijk is.

VOOR DE KIDS & JUNIORS
Omwille van de social distancing moeten wij uren inboeten. De veiligheid is momenteel het belangrijkst en daarom voorzien wij voldoende tijd om de binnentuin te ontruimen, daar waar nodig te ontsmetten en de volgende groep binnen te laten. Wij hebben daarom de moeilijke keuze moeten maken om de kleinste kids nog niet terug te laten beginnen. Social distancing is met hen veel moeilijker te handhaven en door de veiligheidsmaatregelen hebben we veel minder uren ter beschikking dan normaal.

Ook hier zullen wij wekelijks evalueren en van zodra mogelijk meer en meer terugkeren naar het normale.

Je wordt van alle aanpassingen op de hoogte gehouden via mail en via onze Facebook.


CORONA VIRUS: OPSCHORTING VAN DE LESSEN


BESTE LEDEN, OUDERS, KIDS & JUNIORS

Zoals jullie vermoedelijk reeds vernomen hebben, heeft de overheid drastische maatregelen genomen in een poging om de Corona-epidemie in te dijken. Zo zal ook Dynamics center, net als alle andere dansscholen, moeten sluiten vanaf zaterdag 14 maart tot en met 3 april.

Achter de schermen werken we verder om jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Dit zullen we doen via mail, onze website en onze Facebook.

Net als voor jullie, is dit ook voor ons een compleet nieuwe situatie. We vragen dan ook jullie begrip en zullen de komende dagen op zoek gaan naar de juiste oplossingen en antwoorden op al jullie (en onze) vragen.

VOOR VOLWASSEN LEDEN

We raden iedereen aan om haar/zijn beweging te blijven onderhouden. Klik naar ons You Tube kanaal waar je alvast 1 workout per volwassenenles terugvindt. Je kan je voorkeursles hier terugvinden en zelfs eens een andere les proberen!
En in de zeer nabije toekomst voorzien wij nog meer bewegingsadvies! Volg ons daarom zeker ook via Facebook.

VOOR DE KIDS & JUNIORS LEDEN

Het zou heel fijn zijn als jullie al jullie dansjes wel blijven oefenen! Na de paasvakantie nemen we dan (hopelijk) een vliegende start om alles nog netjes klaar te krijgen tegen onze show op 23 en 24 mei.
Blijven dansen is de boodschap!!!  Dans op je kamer, dans in de tuin, dans tijdens de wandeling, dans wanneer je kan!
En ook voor jullie volgt er in de loop van de week nog meer nieuws van jouw juf(fen) via mail (voor de groteren: via jullie fb of WA groep).


Hou het gezond! Wij
 zullen alvast maximaal ons steentje bijdragen.

Nadine & het Dynamics Team


START TO MOVE


Is het al even geleden dat je bent komen sporten? En wil jij je goede voornemens dit jaar omzetten in sportieve daden? 
Neem vandaag nog de gezonde beslissing; START TO MOVE en schrijf je in voor 1 of meerdere lessen in Dynamics.
Nu aan een speciaal voordeeltarief! 

Er zijn 2 verschillende START TO MOVE abonnementen en hieronder vind je de totaaltarieven met verzekering en administratie inbegrepen t.e.m. 25 juni 2020.
Studenten genieten nog steeds van korting (code STUDENT ingeven).

"START TO MOVE ABONNEMENTvoor het volgen van 1 welbepaalde vaste les per week: € 140 met code "PROMOjan2020" bij betaling vóór 31/01/2020(nadien €145)

"START TO MOVE ABONNEMENT" voor het volgen van verschillende lessen naar keuze per week of ALL-IN : € 210 met code "PROMOjan2020AI" bij betaling vóór 31/01/2020(nadien €225)

Proefles: Nieuwe klanten kunnen een proefles volgen aan € 10.  Dit is slechts 1x per les toegestaan, nadien enkel toegang met een abonnement.

Inschrijven kan online via ons Ledenbeheersysteem. Klik hier.

3/12 EXTRA WORKOUT: STEP


Dinsdag 3/12 zal de Zumbales vervangen worden door STEP WORKOUT waar iedereen aan mag deelnemen.

Deze workout is GRATIS voor ALLE LEDEN met een Dynamics abonnement voor volwassenen. (Yep de kerstman komt vroeg dit jaar!)
Niet-leden betalen 10€ aan de balie bij aanvang.

28/11: EXTRA WORKSHOP: SMR (Self Myofascial Release)


Waarom een 
workshop rond SMR of Self Myofascial Release (= vorm van zelfmassage met oa. foamrol) ?

Het gebruik van SMR geeft je een beter herstel van je spieren na een sportieve activiteit.  Het geeft je mogelijk ook grotere bewegingsvrijheid rond verschillende gewrichten. Kortom deze techniek brengt je lichaam in een betere staat zodat bepaalde bewegingsbeperking kunnen verbeterd worden.

Loop je al een tijdje met een pijnlijke heup?
Heb je een spiertje dat trekt onderaan je voet of aan je hiel?
Of een pijnlijke bovenrug tussen de schouderbladen?
Kom dan zeker meedoen en meld het dan even aan Nadine voor aanvang van deze workshop, zodat ze er zeker tijd aan kan besteden!

Deze extra workshop is GRATIS voor leden met een all-in abonnement en kost €5 voor leden met de abonnement voor 1 specifieke les.
Niet-leden betalen €10.

Inschrijven kan je op de lijst in de zaal. 
Niet-leden kunnen inschrijven per mail naar Dynamicscenter@telenet.be

Vakanties


Tijdens de schoolvakanties gaan er geen lessen door.

Kerstvakantie : 23/12/2019 tot 5/1/2020