Dynamics Center

Musical en Dance & More kampjes in juli en augustus

ZOMERDANSKAMPJES 2024

 

Ja, wij organiseren ook deze zomer weer kampjes in Dynamics.

Inschrijven kan enkel via het systeem Vakantietoppers waarvan het aanbod met een boekje in alle Beverse scholen verspreid is (of dat je onder link terugvindt).
Rechtstreeks inschrijven bij Dynamics is jammer genoeg niet meer mogelijk.

Kids die dit schooljaar lid waren bij Dynamics en inschrijven voor een kampje tijdens de zomer 2024 krijgen een TEGOEDBON van € 10 per inschrijving die kan gebruikt worden bij bv. de inschrijving voor één van onze lessen volgend schooljaar.

Al onze kampjes zijn toegankelijk voor leden en niet-leden.

 

DYNAMICS MUSICAL KAMPJE (pagina 20 van de brochure, reservatienummer Z 26 in de brochure van Vakantietoppers)

Wanneermaandag 1 juli tot 5 juli, elke dag les van 9u tot 16u (opvang van 8u15 tot 17u)

Wat : we maken een musical! Je krijgt een mix van verschillende dansstijlen, we leren liedjes en oefenen dialoogjes, maar maken ook zelf accessoires en kledij en natuurlijk is er ook ruimte voor spel en ontspanning o.l.v. Céline Koeckelenbergh.

Wie : Voor meisjes geboortejaar °2012 tot °2014

 

DYNAMICS DANCE & MORE KAMPJES

Wanneer

  • maandag 1 juli tot 5 juli, elke dag les van 9u tot 16u (opvang van 8u15 tot 17u) (reservatienummer Z 19 in de brochure van Vakantietoppers)
  • maandag 26 augustus  tot vrijdag 30 augustus, elke dag les van 9u tot 16u (opvang van 8u15 tot 17u) (reservatienummer Z 191 in de brochure van Vakantietoppers)

Wat : mix van verschillende dansstijlen - ruimte voor creativiteit, expressie en eigen inbreng – circustechnieken en kidsyoga - leuke spelletjes, enz…. o.l.v. Nadine Vanderlooven.

Wie : Voor meisjes geboortejaar °2012 tot °2017

 

Praktisch

  • ADRES : DYNAMICS CENTER , Kruibekesteenweg 8 - Beveren
  • OPVANG VOOR & NA  :  8u15 – 17u
  • LUNCH : ‘s Middags blijven de deelnemers ter plaatse en eten hun lunchpakket op (dat ’s morgens bij binnenkomen in koeling kan gelegd worden).  Deelnemers brengen zelf water mee (géén frisdranken) voor de rest van de dag in een drinkbus of flesje met afsluitbare dop.
  • KLEDIJ en ANDER MATERIAAL : alle deelnemers dragen aangepaste sportieve kledij. Propere turn- of danspantoffels meebrengen; géén buitenpantoffels in de danszaal! 
  • PRIJS: 136€. Kids die dit schooljaar lid waren bij Dynamics en inschrijven voor een kampje tijdens de zomer 2024 krijgen een TEGOEDBON van € 10 per inschrijving die kan gebruikt worden bij bv. de inschrijving voor één van onze lessen volgend schooljaar.

 

Voor alle informatie kan je steeds contact opnemen via mail dynamicscenter@telenet.be of op telnr. 0475/599.805 van Nadine Vanderlooven.

 

PROEFLESSEN WEEK: 9 - 15 januari 2023

Proeflessen week 9 - 15 januari

9 - 15 januari 2023 krijg je de kans om alle lessen die je misschien graag zou doen eens GRATIS  uit te proberen!

Dit geldt zowel voor ons aanbod groepslessen, dat je op de pagina groepslessen volwassenen  vindt, als voor ons 55+ aanbod, dat je op de pagina "speciale programma's" vindt.  En eveneens voor onze Kids & Junior club.

Breng wel sowieso propere sportschoenen mee om ter plaatse aan te doen. Ook een grote handdoek en een drinkenbus komen van pas.

Profiteer van dit GRATIS aanbod, want elke proefles heeft een waarde van €10!

Nog vragen? Gebruik ons antwoordformulier, of als het dringend is, bel Nadine op 0475/ 599 805