Dynamics Center

Gevarieerd kampje voor meisjes van 1ste tot 6de leerjaar lager onderwijs

CURSUSSEN VIA BEURTENSYSTEEM

55+ LESSEN : 10u ALLROUND GOLD & 11u OLD STAR TRAINING

Beweeg samen en optimaliseer in een mum van tijd jouw conditie! Deze trainingen zorgen ervoor dat jouw kracht, evenwicht, lenigheid en mobiliteit op peil wordt gehouden. Want bewegen levert een grote bijdrage aan een gezond en kwaliteitsvol leven. Een aanrader voor wie als 55-plusser fit door het leven wil gaan.

Met de 55+ trainingen blijf je sociaal actief en in beweging met een aangepaste training voor jouw leeftijd. Het zijn de ideale lessen voor mensen op rijpere leeftijd.
Onze slogan bij Dynamics is "fit = fun" en dat geldt voor alle leeftijden. Alleen is het aangewezen om aan de rijpere actieveling aangepaste oefeningen te geven en deskundige begeleiding te voorzien. En daar zorgen wij voor. Je krijgt les van een gediplomeerde lesgeefster met héél veel ervaring.

DINSDAG 10u - 11u: ALLROUND GOLD: NIEUW!!!!

De ALLROUND GOLD les is en groepsles op muziek van vroeger en nu. Wellicht herinner je je de aerobic rage nog met Jane Fonda? Met de maillots en beenwarmers? Wel wij zorgen voor evenveel plezier, maar met aangepaste oefeningen en outfits. Het doel blijft wel nog steeds hetzelfde: conditie verbeteren en spieren versterken. Vooral dat laatste is zeer belangrijk als we een dagje ouder worden...
Old Star Training

ALLROUND GOLD is een les aangepast aan 55-plussers met een redelijk goede basisconditie. Heb jij heel lang stilgezeten, heb je een letsel of ben je heel blessuregevoelig? Dan opteer je beter voor de OLD STAR TRAINING om 11u

DINSDAG 11u - 12u: OLD STAR TRAINING

In de OLD STAR TRAINING traint iedereen op zijn of haar niveau. Vertel vooraf of je bewegingsbeperkingen hebt door letsels of kwetsuren zodat de lesgeefster jou aangepaste oefeningen kan geven of je van nabij zal volgen wanneer dat aangewezen is. Deze les is een functionele training, d.w.z. dat we vooral oefenen om bewegingen uit het dagelijks leven vlot te kunnen blijven doen of terug vlot te kunnen. Dat gaat bvijvoorbeeld over op de juiste manier tillen en rechtkomen, aangezien knieën en rug meestal plaatsen zijn waar mensen op leeftijd al wel eens pijn aan hebben.  In de OLD STAR TRAINING trainen we jouw conditie en kracht. We zorgen dat je gewrichten en spieren soepel blijven. En we besteden de nodige aandacht aan stabiliteit en mobiliteit.

ZIN GEKREGEN OM MEE TE KOMEN DOEN?
Contacteer Nadine en kom eens mee proberen. Ben je er helemaal voor gewonnen dan koop je een 10-beurtenkaart, zoniet betaal je gewoon je proefles à €6.5.  Een 10-beurtenkaart kost €65 en die is 3 maanden geldig.  Maar de bedoeling is uiteraard dat je elke week komt trainen, want regelmaat is belangrijk.
Trek iets aan dat gemakkelijk zit, bij voorkeur een sportieve outfit, en sportschoenen. Wil je hierover graag raad, contacteer ons dan.

Heb je nog vragen over deze training? Dan kan je het contactformulier  invullen of bellen naar Nadine (jouw lesgeefster): 0475 599 805

P.S. Wil jij ook graag FUNCTIONELE TRAINING volgen maar kan je niet op dinsdagvoormiddag of ben je 55-? Er zijn ook nog 2 andere groepen functionele training op woensdagavond 20u30 en op zondag 11u. Meer info vind je HIER.

 

Line Dance Nieuwe Stijl!!

Line Dance Beveren
Met deze cursus Line Dance voor actieve 55-plussers kan je al dansend EN in een gezellige sfeer je conditie en coördinatie op peil houden.
Elk seizoen bouwen we nieuwe dansen terug vanaf de basis op zodat iedereen mee kan aansluiten maar we herhalen ook toppers van vorig jaar!
Zorg dat je makkelijke kledij en propere schoenen aan hebt!

De les gaat door op vrijdag van 13u30 tot 15u30 met een korte pauze halverwege. Tijdens de les moet er gewerkt worden, maar nadien is er tijd om even bij te kletsen.

 

Deze cursus Line Dance kost €65 voor 10 beurten of €6.5 per keer dat je komt dansen. Je krijgt een 10-beurtenkaart die je elke les laat aftekenen door Nadine. De 10-beurtenkaart is 3 maanden geldig. (Als je ziek valt en echt niet kan komen, kan de termijn verlengd worden.)
Inschrijven hoeft niet op voorhand. We gaan er van uit dat je elke week komt als je inschrijft.

 

SPECIALE PROGRAMMA'S

Jouw ideaal gewicht

 

Ons programma "Jouw ideaal gewicht" is samengesteld op basis van de nieuwste inzichten van voedingsexperten en bewegingsdeskundigen. In dit programma leren we jou hoe je kan afslanken met blijvend resultaat door het aanleren van de juiste voedingsgewoonten, de juiste bewegingsvormen EN een goede mindset. Een echte LEEFSTIJLSWITCH!

 


 

Afslanken met een blijvend resultaat

Heb je last van overtollige coronakilo's? Of worstel je al langer met je gewicht? Heb je al verschillende diëten uitgeprobeerd? Dan weet je dat die moeilijk vol te houden zijn en je gewicht nadien weer als een jojo de hoogte in schiet. Niet leuk. Frustrerend zelfs. En vooral ook ongezond. Wanneer je gewicht geregeld op en neer gaat is dat schadelijk voor je gezondheid.

Jouw ideaal gewicht
Jouw ideaal gewicht

 

 

 

 

De oplossing!

De oplossing is dat je leert hoe en wanneer je je moet voeden en welk soort beweging je helpt om je interne verbrandingsmotor optimaal te doen werken. Het is een én én verhaal van resetten van voedingsgewoonten en een nieuw beweegplan. En de juiste mindset. De wil om je gewoonten te veranderen is belangrijk, maar uiteraard gaan we jou daarbij helpen en de tools aanreiken om dat te doen.

"Jouw ideaal gewicht" is een vernieuwende, geïntegreerde aanpak die een blijvend resultaat geeft. Onze aanpak gaat veel verder dan calorieën tellen of dicteren welke voedingsmiddelen je niet meer mag eten. Als jij een keertje lekker wil zondigen, moet dat kunnen, alleen moet je dan leren wat je moet doen om de balans weer in evenwicht te krijgen. Daarom heet ons programma "Jouw ideaal gewicht" en niet "afslankingsprogramma".

Doel is om naar je ideaal gewicht te zakken én daar te blijven de rest van je leven. Het is een puur natuurlijke manier van gewichtbeheersing. Geen pillen, geen shakes, maar in het begin wel enige inspanning van jezelf. Wij gaan jou helpen om in 12 weken je voedings- en bewegingsgewoontes aan te passen en zo een echte switch in je leefstijl te bekomen. Na 12 weken is dat je nieuwe gewoonte geworden die je dan makkelijk kan volhouden.

Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.Praktische info

Voor wie : voor iedereen die overtollige kilo's kwijt wil en enige inspanning wil leveren om een blijvend resultaat te hebben
Formats  : individueel, mini-group (2 à 3p.) en small group (4 à 6p.); je stelt zelf je groep samen (enkele vrienden/vriendinnen of zussen met mama/nichtjes/familieleden)
Wanneer : op afspraak onderling overeen te komen
Waar       : de sessies gaan door in onze zaal en/of in de buitenlucht (na afspraak) en onder de heersende coronamaatregelen


 

Tarieven

12 weken programma

 • Individueel traject €720 per persoon
  Voordeel : jij hebt onze onverdeelde aandacht, het volledige programma wordt volledig op jou alleen afgestemd
 • Met 2 personen €480 per persoon of met 3 personen €320 per persoon
  Voordeel: misschien vind je het leuker om het samen met vriendinnen te doen
 • Vanaf 4 personen €240 per persoon. 
  Voordeel: het is een stukje goedkoper, maar hou er rekening mee dat we minder tijd per persoon hebben om je te helpen
 • Intake  (1 uur) €50 per persoon

Aarzel niet, want de plaatsen zijn heel beperkt!

JA, ik wil die overtollige kilo's kwijt en boek mijn kennismakingsgesprek*!

Het kennismakingsgesprek dient op voorhand voldaan te worden. Wij behouden ons het recht toe mensen te weigeren wanneer wij oordelen dat we je niet kunnen helpen.

 

Vitaliteitsprogramma

 

Met ons VITALITEITSPROGRAMMA bieden wij jou zowel mentale als fysieke begeleiding aan.
BODY én MIND, een holistische aanpak. Wij werken rond beweging, voeding, stressbeheer, slaapkwaliteit, relaxatie en mindset.


 

Voel je je niet echt goed in je vel? Heb je hoe langer hoe minder energie? Of heb je last van allerlei kwaaltjes?

Je bent niet de enige. Corona hakt er fors in bij vele mensen. Zelfs als jij en je naasten gespaard zijn gebleven, is het leven zwaarder dan tevoren.
Niets is nog zoals het was, je leven staat op zijn kop. En dan wordt het soms een beetje te veel. Je bent voortdurend gespannen, slaapt minder goed, lijkt nergens energie voor te hebben, het is chaotisch in je hoofd of in je huis, ... Nee het zit even niet mee.

Energielek, slecht in je vel
Vitaliteitsprogramma

 

Laat ons jou helpen!

Je bent niet alleen, dat wist je wellicht al.
Maar wist je ook al dat jij daar wel zelf tegen in kan gaan?
En wij gaan je daarbij helpen!

Met ons VITALITEITSPROGRAMMA bieden wij zowel mentale als fysieke begeleiding aan. BODY én MIND, een holistische aanpak . Omdat het onlosmakelijk verbonden is. De mens is 1 geheel. Je hoofd staat niet los van de rest.

Ons VITALITEITSPROGRAMMA is speciaal ontwikkeld om jou in deze woelige tijd bij te staan, je stress aan te pakken, je energielek te dichten en je weer veerkrachtig te maken.
Gedaan met die futloosheid! Tijd om weer energiek in het leven te staan en er het beste uit te halen. Ook wanneer het even wat moeilijker gaat, zoals nu.

Ben jij klaar om terug de betere versie van jezelf worden?

 

 

Wij gaan jou begeleiden met een programma aangepast aan jouw specifieke noden. 8 of 12 weken lang gaan we jou coachen. We geven je tips & tricks, inzichten en oefeningen, zowel fysiek als mentaal, specifiek aangepast aan jouw behoeften. En ook nadien houden we contact om jou op te volgen.

Let's do this!

Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.Praktische info

Voor wie : voor iedereen die zich momenteel niet goed in zijn vel voelt en daaraan wil werken
Formats  : individueel, mini-group (2 à 3p.) en small group (4 à 6p.) Je stelt je groep zelf samen (vrienden/vriendinnen of zussen met mama/nichtjes/familieleden of ....)
Wanneer : op afspraak onderling overeen te komen
Waar       : de sessies gaan meestal door in onze zaal en/of in de buitenlucht (na afspraak) en onder de heersende coronamaatregelen


 

Tarieven

8 weken programma

 • Individueel traject €480 per persoon
  Voordeel : jij hebt onze onverdeelde aandacht, het volledige programma wordt volledig op jou alleen afgestemd
 • Met 2 personen €320 per persoon of 3 personen  €215 per persoon
  Voordeel: misschien vind je het leuker om het samen met je vriendinnen te doen
 • Vanaf 4 personen €160 per persoon
  Voordeel: het is een stukje goedkoper, maar hou er rekening mee dat we minder tijd per persoon hebben om je te helpen
 • Intake  (1 uur) €50 per persoon

12 weken programma

 • Individueel traject €720 per persoon
  Voordeel : jij hebt onze onverdeelde aandacht, het volledige programma wordt volledig op jou alleen afgestemd
 • Met 2 personen €480 per persoon of met 3 personen €320 per persoon
  Voordeel: misschien vind je het leuker om het samen met vriendinnen te doen
 • Vanaf 4 personen €240 per persoon. 
  Voordeel: het is een stukje goedkoper, maar hou er rekening mee dat we minder tijd per persoon hebben om je te helpen
 • Intake  (1 uur) €50 per persoon

Aarzel niet, want de plaatsen zijn beperkt!

JA, ik wil mijn VITALITEIT terug en boek mijn kennismakingsgesprek*!

Het kennismakingsgesprek dient op voorhand voldaan te worden. Wij behouden ons het recht toe mensen te weigeren wanneer wij oordelen dat we je niet kunnen helpen.