MUSICAL LESSEN nu ook in ZWIJNDRECHT

Schrijf nu in!

UURROOSTER

Bekijk hier ons uurrooster en kies uw les!

Klik hier

NIEUWS

Kom meer te weten over onze club, lees hier onze nieuwtjes.

Klik hier

BODY & MIND

Wij bieden verschillende trainingen en coachings rond body & mind

Klik hier
VOLWASSENEN EN STUDENTEN (+14 jaar)


* NIEUW UURROOSTER 2019 - 2020 start vanaf dinsdag 3 september 2019


Alle lessen gaan door van 3 september 2019 tem 30 juni 2020; tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen gewone groepslessen tenzij anders aangekondigd. Indien er op andere data bepaalde lessen niet zouden kunnen plaatsvinden wordt dit vooraf verwittigd tijdens de lessen, per mail, op de site en/of op onze facebook.

DINSDAG :


19u00 - 20u00 : TOTAL BODY
 (B/M)
In deze leuke maar intensieve conditie & toning mix verbeter je coördinatie en conditie, spiervorming en flexibiliteit dmv oefeningen met verschillende materialen als de fitball, pilates ring, rekkers, step, gewichtjes, slides. De afwisseling van een conditieblok met een spierversterkende reeks zorgen voor constante uitdaging van je lichaam! 

20u00 - 21u00 : SUPER SHAPE (B/G)
Om de ultieme bodyshape te verkrijgen doen we eerst afgeleide BALLET-oefeningen aan de BARRE, gaan we nadien op de mat voor CORE TRAINING en SMR (self myofascial release = een vorm van zelfmassage) met o.a. foamrollers en sluiten we de les af met een korte stretch reeks en/of yoga flow. Ideale les om te starten met bewegen maar eveneens een heel intensieve les voor de gevorderde sporter omdat iedereen op zijn eigen niveau werkt!

21u00 - 22u00 : ZUMBA-DYNAMICS 
(B/G)
Al dansend je conditie verbeteren. De opzwepende muziek en uitdagende dansroutines zorgen dat de extra kilootjes er op een leuke manier afvliegen.  FIT en FUN gegarandeerd!!!


WOENSDAG : BODY & MIND AVOND


19u30 - 20u30 : NIRVANA (B/G) :
 
In deze les verbeter je spiertonus en flexibiliteit door core en afgeleide yoga en pilates oefeningen te combineren in een natuurlijke flow waarbij een juiste en diepe ademhaling het tempo van bewegen zal bepalen. Het is een DETOX voor je BODY en RELAXATION voor je MIND. (Meer info)


DONDERDAG :


19u00 - 20u00: BODY FORMING (B/G)
Versterk alle delen van je lichaam met intensieve oefeningen in stand, zit of lig uitgevoerd met verschillende materialen; de les eindigt met een volledige stretch van alle gebruikte spiergroepen waarna de rest van de cool down je volledig tot rust zal brengen. 

20u00 - 21u00:  TOTAL BODY PLUS  (M/G)  
Zoals in de Total body van dinsdag krijg je ook hier weer een afwisseling van conditie- en krachtblokken maar op een hoger niveau. Elke maand veranderen de oefenvormen en het gebruikte materiaal.
Een goede basisconditie is vereist dus zeker niet voor beginnende sporters.


21u00 - 22u00: diverse WORKSHOPS/WORKOUTS : worden tijdig aangekondigd in de danszaal, via mail en op facebook. Volgende workouts staan al in de planning: CHOREO-STEP en DYNAMIC DRUMS. Een workshop rond SMR of Self Myofascial Release (= vorm van zelfmassage met oa. foamrol) : het gebruik van SMR geeft je een beter herstel van je spieren na een sportieve activiteit.  Het geeft je mogelijk ook grotere bewegingsvrijheid rond verschillende gewrichten. Kortom deze techniek brengt je lichaam in een betere staat zodat bepaalde bewegingsbeperking kunnen verbeterd worden.


* NIVEAU per LES

Start steeds met een les op jouw niveau :
B : algemene basis of initiatie
M : middenniveau dus enige ervaring gewenst
G : gevorderden = ervaring vereist
  
Lessen en workshops gaan enkel door vanaf gemiddeld 15 deelnemers.


* INSCHRIJVEN moet online vanaf schooljaar 2019-2020. Klik HIER om je online in te schrijven.
We hebben een nieuw ledenbeheersysteem aangekocht waarmee we jullie nog beter kunnen opvolgen en motiveren. We plannen dan ook tal van nieuwigheden komend jaar. Eén van de voordelen van dit systeem is dat je nu ook gewoon online kan betalen bv met een QR code.
* TARIEVEN : Er zijn 4 verschillende abonnementen en hieronder vind je de totaaltarieven met verzekering en administratie inbegrepen.

- 2 Abonnementen voor het volgen van 1 welbepaalde vaste les per week :

Half schooljaar (HSJ) : € 125 (Stud.€ 112,50) : tem 31/01/2020

Volledig schooljaar (VSJ) : € 230 (Stud.€ 207)  : tem 25/6/2020


- 2 Abonnementen voor het volgen van meerdere lessen naar keuze per week of ALL-IN :

Half schooljaar ALL-IN (HAI) : € 187,50  (Stud.€ 168,75): tem 31/01/2020

Volledig schooljaar ALL-IN (VAI) : € 345 (Stud.€ 310): tem 25/06/2020


Proefles: Nieuwe klanten kunnen een proefles volgen aan € 10.  Dit is slechts 1x per les toegestaan, nadien enkel toegang met een abonnement

Workshop : De workouts en workshops zijn meestal gratis voor alle leden met een ALL-IN abonnement. Leden met een abonnement voor 1 welbepaalde les betalen € 5 en nieuwe klanten betalen € 10.

Recuperatie (éénmalig per jaar) van een bepaald bedrag van ongeveer € 15 is mogelijk indien je een sportformulier van je mutualiteit binnenbrengt; jij vult het document grotendeels in en geeft het af. Wij ondertekenen het.  Jij komt het terug ophalen, geeft het af op je mutualiteit en ontvangt het bedrag.


* KLEDIJ e.a. : Makkelijke sportkledij aantrekken en een handdoek meebrengen.  Het is belangrijk dat je degelijke EN propere sport- of danspantoffels hebt; gelieve deze mee te brengen en in de zaal pas aan te trekken.
Gelieve geen loopschoenen met grof profiel te dragen omdat dit kwetsuren aan de knieën kan veroorzaken; de bewegingsvormen in onze lessen gebeuren veel meer in verschillende richtingen waardoor er torsie in de knie kan ontstaan als de zool te stroef is.  Voor informatie kan je altijd terecht bij de lesgeefster/Nadine in de zaal of op het informatienummer 0475/599.805.


* GOED OM WETEN

Al het nodige materiaal is in de zaal aanwezig.  Enkel een grote handdoek en evt. een flesje water breng je zelf mee.

Als lid van Dynamics mag je OP de parking parkeren; gelieve NIET VOOR de geparkeerde auto's te staan tenzij je zeker weet dat de persoon in kwestie die je blokkeert niet weg moet vooraleer jij klaar bent. Liefst ook niet voor een vrije parkeerplaats parkeren maar dan op de parking/in de parkeerplaats te rijden. Dank hiervoor!

Verzekering(€ 20 vh totaalbedrag) wordt nooit terugbetaald; een abonnement wordt enkel terugbetaald odvv een tegoedbon mits voorlegging van een medisch attest van bewegingsverbod.  Een abonnement kan enkel (tijdelijk) stopgezet worden na het indienen van een medisch attest van bewegingsongeschiktheid voor een bepaalde periode. 
Attesten moeten vanaf het begin van de periode van bewegingsverbod of bewegingsongeschiktheid binnen gegeven worden.  Indien dit niet gebeurt kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling.

JA, ik wil inschrijven!Bekijk ons uurrooster en kies jouw les!